Emily Ratajkowski uimarannalla – niukoissa bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Miss u summer

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Tällä kertaa julkkiskaunotar Emily Ratajkowski poseeraa uimarannalla, jossa hän poseeraa leopardikuvioisissa bikineissä uimarannalla. Kuvatekstinsä mukaan Emily kaipaa jo kovasti kesää, eikä varmasti ole ainoa laatuaan.

View this post on Instagram

🍒

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.