Suomalaistaustainen supermalli alusvaatteisillaan ikkunan edessä – upeat näkymät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elsa Hosk on 31-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

Elsa Hosk on viime päivien ajan ollut lomalla Japanissa. Kaunotar on julkaissut matkaltaan upeita kuvia, joissa nähdään sekä kaupunkia että maisemia naisen patikkaretkiltä. Malli julkaisi myös upean kuvan hänen hotellihuoneestaan, jossa Hosk poseeraa ikkunan edessä pelkissä alusvaatteissa.

Elsa Hoskin huone sijaitsee todella korkealla, mikä käy ilmi upeasta näkymästä, joka naisen takana avautuu. Suurin osa naisen 5,9 miljoonasta seuraajasta on kuitenkin luultavimmin kiinnittänyt katseensa maiseman sijaan naisen upeaan vartaloon, jota peittää pehmoista materiaalia olevat valkoiset alusvaatteet.

View this post on Instagram

Japan with a view☁️💫

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

View this post on Instagram

She kawaii💚💛 @revolve #revolvearoundtheworld

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on