Nainen valitsi sokkotreffiseuransa vauvakuvien perusteella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat nykyään valita treffiseuransa jo pelkkien profiilikuvien ja pienen saatetekstin perusteella. Treffit ovat saattaneet olla osapuolille yllätys joko positiivisella tai negatiivisella tavalla mikäli henkilö ei olekaan täysin vastannut mielikuvaa, jonka profiilikuva on antanut.

Nyt Hannah-niminen nainen päätti rohkeasti ottaa osaa hauskaan kokeiluun, jossa hän pääsi valitsemaan treffiseuransa miesten vauvakuvien perusteella. Aluksi nainen näki vauvakuvat ja sai jutustella hetkisen miesten kanssa. Sitten Hannahin tuli karsia osa miehistä pois, minkä jälkeen hän sai nähdä jäljellä olevien kandidaattien lapsuuskuvia lisää.

Lapsuuskuvien jälkeen Hannahin tuli tehdä uusi karsinta, minkä jälkeen miehiä oli jäljellä enää kaksi. Lopuksi naisen tuli valita kahden jäljellä olevan miehen väliltä katsomalla heidän nuoruusvuosina otettuja kuviaan. Kokeilu oli todella onnistunut, koska Hannah oli hyvin tyytyväinen lopulliseen valintaansa.