Isä otti poikansa painimatsin liian vakavasti – hyökkäsi vastustajan kimppuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailma on pullollaan vanhempia, jotka suhtautuvat lastensa harrastuksiin välillä turhankin intohimoisesti. Järin usein ei silti jouduta todistamaan samanlaisia tilanteita kuin taannoin Yhdysvaltojen North Carolinassa.

54-vuotias Barry Lee Jones pidätettiin Kannapolisissa järjestetyssä koulujen välisessä painiottelussa. Miestä syytetään pahoinpiltelystä hänen taklattuaan poikansa vastustajan. Tilanne ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Videolla Jonesin teini-ikäinen on ottamassa mittaa vastustajasta, joka käyttää tuomarin laittomaksi määrittelemää liikettä. Yhtäkkiä Barry ilmestyy matolle ja syöksyy kohti vastustajaa, kaataen hänet väkivalloin maahan. WSOCTV-sivuston mukaan taklattu painija välttyi vammoilta välikohtauksessa.