Kuolleen räppärin perikunta vahvisti – Juice WRLDilta tulossa uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Juice WRLD menehtyi joulukuussa vahignolliseen yliannostukseen. Räppäri nieli opioidia sisältäviä kipulääkkeitä varmuuden vuoksi poliisien ratsatessa hänen yksityiskoneensa Chicagossa.

Monien ennen aikaansa poistuneiden artistien tavoin Juice WRLD jätti jälkeensä runsain määrin julkaisematonta materiaalia. Tähden perikunta on ilmoittanut julkaisevansa ennenkuulematonta materiaalia tulevaisuudessa.

– Aiomme kunnioittaa Juicen taitoja, henkeä ja fanejaan kohtaan tuntemaa rakkautta jakamalla julkaisematonta musiikkia ja muita projekteja, joita hän oli intohimoisesti työstämässä, räppärin perhe kirjoitti Instagramissa.

Genius-sivuston mukaan Juice WRLD, oikealta nimeltään Jared A. Higgins, nauhoitti yli 100 kappaletta pelkästään debyyttialbuminsa julkaisun jälkeen. Hänen tarkoituksenaan oli julkaista toinen albuminsa vielä vuoden 2019 aikana.

 

View this post on Instagram

#lljw🕊

A post shared by Grade A Productions (@gradea) on