Vanessa Hudgens heruttelee niukassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tähdeksi Disneyn High School Music -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuosina hiljaiseloa tähtirooleista viettänyt Hudgens on taas aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Might have already posted this one but whatever. Lol @eliastahan

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Tällä kertaa Vanessa on julkaissut Instagramissa hieman vanhempaa kuvamateriaalia, jonka hän oli löytänyt sähköpostistaan valokuvaaja Elias Tahanilta. Kuvissa Hudgens poseeraa näyttävästi muun muassa niukassa mustassa uimapuvussa.

Vanessa Hudgens muistetaan parhaiten Disneyn High School Musical -elokuvista, ja samoihin aikoihin hänen alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen ja käynnistivät valtavan skandaalin. Sittemmin Vanessa on nähty elokuvissa harvakseltaan. Viime vuosina Vanessa on nähty esimerkiksi NBC-kanavan Powerless-komediasarjan tähtenä.