Ashley Graham synnytti pojan: ”Elämämme muuttui paremmaksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunta sai terveen poikavauvan 18. tammikuuta ja perhe hehkuukin tällä hetkellä tuoretta vauvantuoksuista onnea.

32-vuotias Ashley Graham ilmoitti poikansa syntymästä Twitterissä. ”Aamukuudelta lauantaina meidän elämämme muuttui paremmaksi. Kiitos teille kaikille rakkaudesta ja tuesta tänä uskomattomana aikana”, Graham iloitsi.

Ashley Grahamin fanit ovat saaneet seurata naisen raskaustaivalta sosiaalisen median välityksellä. Graham kertoi aiemmin, että hänen painonsa oli noussut 23 kiloa raskauden aikana, mutta se ei haitannut häntä lainkaan. Senpä vuoksi tähdellä ei varmasti olekaan kiire päästä raskauskiloistaan eroon.