Billie Eilish sekaisin julkisuudesta – harkitsi itsemurhaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nopeasti maailmanmaineeseen noussut laulaja-lauluntekijä teki todellisen läpimurtonsa viime vuonna Bad Guy -nimisellä hitillään. 18-vuotias nuori nainen on tällä hetkellä ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi jopa neljässä eri kategoriassa.

Billie Eilish tuli teini-ikäisenä julkisuuteen, mikä oli hänelle henkisesti liian suuri pala purtavaksi. Nyt Eilish on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän harkitsi kaksi vuotta sitten itsemurhaa. Julkisuus oli ollut niin valtavaa, että tällöin 16-vuotias tyttö ei osannut käsitellä sitä lainkaan.

Billy Eilish kertoi olevansa todella onneton eikä hän kyennyt löytämään iloa elämästään. Tällöin nuori nainen uskoi, että hän ei tulisi näkemään 17 ikävuotta. Kerran Berliinissä yöpyessään tyttö oli alkanut itkemään lohduttomasti, koska huomasi ajatelleensa millaista ikkunasta omaan kuolemaan hyppääminen olisi.