Demi Rose nakuili vartalo öljyttynä – kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ei pelkää esitellä omia kurvejaan suurellekaan yleisölle. Nainen tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa, ja taannoin hänet nähtiin poseeraamassa täysin alastomana rohkeassa somekuvassaan.

Nyt Demi on poseerannut kuumassa somekuvassaan lähes alastomana, vain pienenpienet bikinit yllään. Yläosattomissa nähtävä kurvikas kaunotar on kuvan perusteella myös öljyttynä, mikä ainoastaan lisää kuvan luomaa vaikutelmaa.

Demi Rose kuvaa paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin omilta lomamatkoiltaan, jotka tarjoavat kaunottarelle aina huikean kauniit puitteet valokuvia varten. Nyt 24-vuotias kurvitar poseeraa hyvin niukoissa bikineissä, jotka hädin tuskin peittävät hänen kriittiset ruumiinosansa. Nykyisin Demillä on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa, ja syyn voi helposti nähdä hänen kuvistaan.

Uusimmat