Fanit tyrmistyivät – James Corden ei oikeasti ajakaan autoa Carpool Karaokessa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Late Late Show with James Corden -ohjelman suositussa Carpool Karaoke -osiossa tähdet laitetaan laulamaan kappaleita automatkan aikana. Ratin takana nähdään ohjelman juontaja, brittikoomikko James Corden.

Koska Corden istuu auton ratin takana, ovat monet kuvitelleet hänen myös ajavan sitä oikeasti. Näin ei kuitenkaan Twitterissä levinneen videon perusteella ainakaan aina todellisuudessa ole. Videolla Carpool Karaoke -ajoneuvoa vedetään kuorma-auton perässä.

The Late Late Show -sarjan edustaja on Page Six -sivuston mukaan sittemmin kommentoinut videota. Edustajan James Corden kyllä ajaa itse Carpool Karaoken aikana, mutta tuotantoryhmä tukeutuu stunttiratkaisuihin silloin kun ajaminen saattaisi olla vaarallista.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.