Pikku-Britannia palaa ruutuun – sarjasta aletaan kuvaamaan uusia jaksoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen sketsisarja Pikku-Britannia on saamassa jatkoa. Sarjan viimeinen jakso esitettiin 2005 vuoden joulukuussa. Nyt sarjan päätähdet ja käsikirjoittajat Matt Lucas ja David Walliams ovat päättäneet tehdä ohjelmalle jatkoa ja tuoda sen hahmot samalla tähän päivään.

Koomikot Matt Lucas ja David Walliams tekivät jo viime lokakuussa pienimuotoisen Pikku-Britannian paluun kun he valmistelivat Radio 4 -kanavalle yhden jakson. Erikoisjakso oli Daily Mail -sivuston mukaan nimeltään Pikku-Brexit, ja se sai suuren suosion.

Viimeisen 15 vuoden aikana Iso-Britannia on käynyt läpi monenlaisia vaiheita ja tapahtumia, minkä vuoksi miehet ovatkin varmasti saaneet paljon uutta inspiraatiota sketseihinsä. Koomikot ovatkin sanoneet, että tämän päivän Pikku-Britannian tulee olla täysin erilainen kuin mitä se alunperin oli.