Helsinkiläistoimiston pöydältä löytyi seteli – saaja ei ollut uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään miten Suomi ja Helsinki rankattiin koko maailmassa kaikkein parhaaksi asuinpaikaksi lapsiperheille. Suomi tunnetaan maailmalla sisusta, ahkeruudesta ja rehellisyydestä, joista viimeksi mainitusta on nyt saatu jälleen konkreettinen esimerkki sosiaalisessa mediassa.

Mainosalalla Helsingissä työskentelevä Simone Bocedi julkaisi Instagramissa valokuvan, joka on saanut kovasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Yli 2.100 käyttäjää on jo tykännyt tarinan ensimmäisestä kuvasta. Siinä Bocedi kertoi löytäneensä työpöydältään viiden euron setelin.

Setelin mukana oli siivojan tervehdys, jossa hän kertoi löytäneensä setelin pöydän alta. Bocedi totesi sen olevan jo hieman liikaa, mutta tarina ei päättynyt vielä siihen. Hän nimittäin jätti setelin paikoilleen ja kirjoitti viestissä sen olevan tippiä siivoojalle. Myöhemmin siivooja vastasi ja kiitti, mutta totesi, ettei voi ottaa tippiä vastaan.