Khloe Kardashianin seksikäs vartalo somessa – treenin tulokset näkyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja vaatesuunnittelija Khloe Kardashian on viime vuosien aikana esitellyt sosiaalisessa mediassa uutta terveellisempää elämäntapaansa. Siihen on kuulunut hyvän ruokavalion noudattaminen ja säännölliset vierailut kuntosalilla.

Khloe Kardashianin kovan kuntoilun tulokset ovat selvästi näkyvissä. Khloe Kardashian kuvattiin viimeksi paparazzien toimesta kun hän oli menossa Kardashianit-ohjelman kuvauksiin hänen isosiskonsa Kim Kardashianin kanssa. Khloe näytti valitsemassaan beigessä asussa hoikemmalta kuin koskaan aikaisemmin.

Khloe Kardashian oli yksivärisessä asussaan todella tyylikäs näky. 35-vuotiaan näyttävä tiimalasivartalo pääsi todella oikeuksiinsa kun tähti oli pukenut ylleen korkeavyötäröiset ja tiukat housut, jotka hän oli yhdistänyt samaa sävyä olevaan kauluspaitaan, joka oli solmittu kiinni.