Kylie Jenner estottomassa kissapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu 22-vuotias Kylie Jenner on todella näyttävän näköinen nuori nainen. Jennerin tiimalasivartalo alkaa jättämään varjoonsa jo isosisko Kim Kardashianinkin, mikä käy jälleen ilmi myös naisen tuoreista kuvista.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään kaunottaren upea asuvalinta. Nainen on pukenut ylleen tiukan kokovartalopuvun, joka halaa naisen vartaloa juuri oikein ja korostaa kaunottaren kurveja.

Kylie Jenner esittelee mielellään hänen kuuluisaa vartaloaan tiukoissa asuissa, jotka eivät peittele mitään. Viime aikoina nainen on pukeutunut etenkin todella vartalonmyötäisiin pikkumekkoihin, jotka korostavat naisen suurta povea ja pyöreää takapuolta. Uusissa kuvissa Jenner esitteli myös leikkisät kyntensä, joihin oli maalattu värikkäitä kukkia.

View this post on Instagram

once upon a time two scorpios made a leo 🔥🖤🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

🌈☁️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on