Cardi B:n iltapuku oli pettää – seuralainen pelasti tilanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden tähtien tavoin räppäri Cardi B panosti viime syksynä toden teolla halloween-asuunsa, kun suosikkiartisti pukeutui Batman-pahis Poison Ivyksi. Hahmon tyylille uskollisena myöskään räppärin asu ei liikoja hänen kurvejaan peitellyt.

View this post on Instagram

Babe my titties keep poppin out

A post shared by Cardib (@iamcardib) on

Nyt hän on joutunut tukalaan tilanteeseen julkkisgaalassa, johon Cardi B pukeutui hieman liian paljastavaan asuun. Hänen rintansa nimittäin pullahtelivat jatkuvasti asusta, jolloin seuralainen keksi pelastaa tilanteen tarttumalla rohkeasti rintaan kiinni.

View this post on Instagram

Just alittle something something ……hair on healthy.

A post shared by Cardib (@iamcardib) on

Cardi B nähtiin taannoin ensi-iltansa saaneessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa, jossa hän näytteli stripparia. Räppäri kiinnitettiin sittemmin myös Fast and Furious -elokuvasarjan seuraavaan osaan.