Jessica Simpsonin synkkä paljastus – käytettiin lapsena seksuaalisesti hyväksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Simpson on ollut absolutisti marraskuusta 2017 saakka. Hän oli vaarassa tuhota terveytensä lopullisesti nauttiessaan suuria määriä alkoholia ja lääkkeitä sekaisin. Päihteidenkäytön syynä olivat lapsuuden traumat.

Jessica Simpsonin hyväksikäyttö alkoi hänen ollessa kuusivuotias. Se tapahtui perhetuttavien luona. Hän ei uskaltanut kertoa asiasta vanhemmilleen, koska luuli, että hyväksikäyttö olisi hänen syytään. Vasta 12-vuotiaana hän kertoi asiasta istuessaan samassa autossa äitinsä ja isänsä eli Tina ja Joe Simpsonin kanssa. Hänen äitinsä oli arvannut, että ystäväperheen talossa tapahtui jotain suljettujen ovien takana.

– Isä ajoi autoa, eikä sanonut mitään. Emme enää vierailleet perhetuttavien luona, mutta emme myöskään puhuneet aiheesta enää, Simpson kertoo People-lehdelle.

Jessica Simpson kertoo muistelmiaan elämäkertateoksessaan Open Book. Hän paljastaa, että alkoholista luopuminen oli helppoa, mutta asioiden käsitteleminen terapiassa vaati kovasti töitä. Hän joutui käymään traumat läpi uudelleen sen sijaan, että yritti unohtaa niitä.