Justin Bieber myi voileipiä ja tacoja – ruoka-auto oli nimetty Yammyksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber on tunnettu siitä, että hän yllättää usein fanejaan osallistumalla erilaisiin hauskoihin tempauksiin, joita fanien pään menoksi keksitään. Tällä kerralla mies halusi tehdä hyvää samalla kun hän levitti tietoutta uudesta musiikistaan.

Justin Bieber työskenteli yhden päivän ajan keskusteluohjelman juontajan James Cordenin kanssa ruoka-autossa. Miehen uuden singlejulkaisun nimen mukaan Yammyksi nimetty ruoka-auto oli ajettu Los Angelesiin, jossa miehet tarjoilivat grillattuja juustovoileipiä ja kalatacoja ruokakärrystään.

Julkkiskaksikko oli varmasti mieleenpainuva näky asiakkaille, jotka saivat ostaa ruokaa autosta vain dollarin hinnalla. Kaikki ruoka-auton tekemät tuotot menivät suoraan Los Angelesissa toimivalle ruokapankille.

View this post on Instagram

Stay on the lookout for James Cordon coming up

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on