Taivas tummeni lepakoista – hurja näky Australiassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australian tuhoisat maastopalot ja ennätyshelteet ovat vaatineet uhrikseen jo yli miljardi eläintä. Kuumat helteet ovat vaikuttaneet myös Australiassa yleiseen hedelmälepakkolajiin, lentäviin koiriin.

Suuri määrä lepakkoja on läkähtynyt kuoliaaksi ja pudonnut puusta maahan. Lepakoita on onneksi onnistuttu myös vapaaehtoisten toimesta pelastamaan. Nyt videolla nähdään melkoinen näky kun taivas mustui lukemattomista suurista lepakoista.

YouTube-videolla nähdään miten todella suuri määrä isoja lentäviä koiria on lähtenyt lentämään ja etsimään syötävää illan hämärtyessä. Video on kuvattu Australian Queenslandissa Inghamin alueella, missä varmasti moni on pysähtynyt ihmettelemään todella vaikuttavaa näkyä taivaalla.