Takavarikoitu auto myytiin poliisin huutokaupassa – sisältä paljastui huumekätkö vasta myöhemmin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliiseilla on tapana huutokaupata eteenpäin esineitä, jotka ovat päätyneet heille esimerkiksi löytötavaroina ja ratsioiden yhteydessä. Nyt poliisin myymästä autosta on paljastunut todellinen yllätys.

Thaimaan poliisi huutokauppasi taannoin pidätyksen yhteydessä takavarikoidun Honda CR-V -auton 586 000 bahtin, eli noin 17 320 euron hintaan. Ajoneuvon takapuskuria korjannut mekaanikko tuli löytäneeksi ajoneuvon peräosasta salaisen säiliön, joka sisälsi yhteensä 94 000 metamfetamiinipilleriä.

Thaimaan huumeviranomaiset ovat Independent-lehden mukaan sittemmin pahoitelleet tapausta. Pääsihteeri Niuom Termisriukin mukaan poliisit tutkivat takavarikoidut esineet läpikotaisesti protokollan mukaisesti. Hän kuitenkin epäilee pillereiden olleen piilotettu niin hyvin, että piilopaikka jäi poliiseilta huomaamatta.