Unelmien poikamiestyttö oppi rakastamaan itseään: ”Ulkonäöllä ei ole väliä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ali Fedotowsky-Manno on poikamiestyttö, joka etsi rinnalleen tosirakkautta ohjelman kuudennella tuotantokaudella. Ohjelman jälkeen nainen on saanut kaksi lasta puolisonsa Kevin Mannon kanssa. Vaalea kaunotar paljasti hetki sitten, että hänellä on ihosyöpä. Sen myötä myös naisen ajattelumaailma omaa terveyttä ja kehoa kohtaan on kokenut muutoksen.

Ali Fedotowsky-Manno kertoi Instagram-seuraajilleen, että viime vuonna hän oppi viimein rakastamaan itseään. Nainen kamppaili pitkään oman minäkuvansa kanssa synnytettyään toisen lapsensa. Nyt nainen on kuitenkin onnellinen siitä mitä hänen vartalonsa pystyy tekemään eikä mieti enää sitä miltä se ulkoisesti näyttää.

35-vuotias perheenäiti yrittää keskittyä nyt olemaan hyvä esimerkki lapsilleen ja rakastaa itseään sellaisena kuin hän on. Kaunotar oli aiemmin epävarma kahden raskauden venyttämän vatsanahkansa vuoksi, mutta enää hän ei pelkää esitellä sitä. Päin vastoin nainen on vain ylpeä siitä, että hänen vartalonsa on pystynyt synnyttämään uutta elämää, se pystyy liikkumaan ja on jälleen ihosyövän leikkaamisen jälkeen terve.

https://www.instagram.com/p/B6yx1Mnn5-J/

https://www.instagram.com/p/B5LXydcn4dh/

https://www.instagram.com/p/B4a8J2qHkKQ/