Jukka Hilden testasi videolla – ymmärtääkö Chachi Gonzales suomea?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut 39-vuotias Jukka Hilden ja hänen 24-vuotias vaimonsa Chachi Gonzales saivat perheenlisäystä kun heidän tyttärensä syntyi perheeseen 25. marraskuuta.

Chachi Gonzales pitää YouTubessa suosittua kanavaa, jota seuraa jo yli 1,6 miljoonaa ihmistä. Tuoreimmalla videollaan nainen esittelee hänen suomenkielen taitoaan. Julkkispari muutti Suomeen sen vuoksi, että heidän tyttärensä sai Suomen kansalaisuuden. Samalla vaimo on oppinut hieman suomea, ja Jukka laittaakin nyt videolla vaimonsa kielitaidot testiin.

Jukka kyselee vaimoltaan satunnaisia sanoja ja lauseita testatakseen kuinka paljon Chachi on oppinut ymmärtämään suomea. Nainen osasi melko paljon etenkin lapsiin liittyvää sanastoa, mikä näytti yllättävän Jukankin. Jukka kertoi olevansa todella ylpeä siitä miten paljon Chachi oli oppinut niin lyhyessä ajassa.