Kendall Jennerille kakkoseksi jäänyt Tinashe tilittää: ”Masennuin eron takia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumallina työskentekevä Kendall Jenner iski komean australialaissyntyisen koripalloilija Ben Simmonsin vuoden 2018 keväällä. Mies oli kuitenkin suhteen alkamisen aikana varattu ja hän seurusteli Tinashe-laulajan kanssa.

NBA-tähti Ben Simmons ilmoitti erosta laulaja Tinashelle pari viikkoa sen jälkeen, kun hän oli jo tapaillut Kendall Jenneria salaa. Tinashe on amerikkalainen laulaja-lauluntekijä. Los Angelesissa asuva 26-vuotias R&B-laulajatar on työskennellyt myös mallina sekä esiintynyt televisiosarjoissa. Hän seurusteli Ben Simmonsin kanssa muutaman kuukauden ajan.

Laulaja on sanonut, että ei tiennyt miten olisi selvinnyt erosta. Hän kertoo juoneensa puoli vuotta putkeen eron jälkeen. Masentunut laulaja on kuitenkin toipunut suhteen katkeamisesta ja särkyneestä sydämestä. Hän kertoo olevansa nyt kunnossa, Us Weekly raportoi.

View this post on Instagram

Meow

A post shared by All these Songs For You, baby (@tinashenow) on