Kylie Jennerin pakarat varastivat huomion – palvoi aurinkoa näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu 22-vuotias Kylie Jenner on todella näyttävän näköinen nuori nainen. Jennerin tiimalasivartalo alkaa jättämään varjoonsa jo isosisko Kim Kardashianinkin, mikä käy jälleen ilmi myös naisen tuoreista kuvista.

View this post on Instagram

missing the heat 🤍🌤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Nyt Kylie on kaivannut sosiaalisessa mediassa hellekelejä julkaisemalla itsestään upean kuvan, jossa hän palvoo aurinkoa uimapuvussa. Otoksessa Jenner makoilee ulkona sohvalla vatsallaan siten, että hänen pakaransa varastavat väkisinkin kuvassa päähuomion.

Kylie Jenner esittelee mielellään hänen kuuluisaa vartaloaan tiukoissa asuissa, jotka eivät peittele mitään. Viime aikoina nainen on pukeutunut etenkin todella vartalonmyötäisiin pikkumekkoihin, jotka korostavat naisen suurta povea ja pyöreää takapuolta. Uusissa kuvissa Jenner esitteli myös leikkisät kyntensä, joihin oli maalattu värikkäitä kukkia.