Sara Sieppi bikineissä Balilla – sykähdyttävä poseeraus veneellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelin aikoinaan saanut Sara Sieppi tuli sittemmin tunnetuksi myös televisiosta, jossa hän on ollut mukana useissa eri ohjelmissa. Viime aikoina Sara on julkaissut upeita lomakuvia Indonesian Balilta, jossa hän on hankkinut itselleen kaunista ja syvää rusketusta.

Tällä kertaa Sara nähdään esittelemässä upeaa rusketustaan ja veneellä Nusa Lembonganin rantavesillä. Samalla Sieppi kertoo levänneensä niin hyvin, että ensin unohtuivat päivämäärät ja lopulta myös viikonpäivät.

Äskettäin Sieppi kertoi varanneensa alunperin treehouse-tyyppisen majoituksen, mutta vaihtaneensa sen kuitenkin lopulta normaaliin hotelliin. Syykin selvisi pian, sillä TripAdvisorin mukaan alkuperäisen varauksen paikassa tuodaan turistiryhmiä mökin portaille saakka ja sängyssä on kutsumattomia hyvin ikäviä pienikokoisia vieraita.