Demi Rose menetti sekä äitinsä että isänsä: ”Ajattelen taivaassa olevia vanhempiani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa. Nainen on tällä kerralla julkaissut hieman vakavamman kuvan, jossa hän muistelee vanhempiaan.

Demi Rosen äiti Christine menehtyi viime kesäkuussa ollessaan vain 64-vuotias. Rose menetti lokakuussa myös isänsä Barrien, joka oli kuollessaan Daily Mail -sivuston mukaan 80-vuotias. Tytär muistelee tuoreen kuvansa kuvatekstissä vanhempiaan ja kertoo ajattelevansa heitä.

24-vuotias Demi Rose poseeraa kuvassa ristiriipuksen kera ja kertoo sen kuuluneen hänen äidilleen. Nainen toivoo hänen vanhemmilleen jumalan siunausta ja kertoo, että siirtymä aikaan ilman vanhempia on ollut hänelle vaikea, mutta samalla parantava.