Järkyttävä pidätyskuva Hollywood-tähdestä – ihmisraunio vain varjo entisestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kouluikäisenä viihdemaailmassa esiintymisen aloittanut Shaun Weiss oli takavuosina menestynyt lapsinäyttelijä. Hänen tunnetuin rooli oli 90-luvun The Mighty Ducks -elokuvissa esiintynyt maalivahti Greg ”Goldie” Goldberg. Hän on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä pidätyskuviensa takia.

Päihteiden vaikutukset näkyvät räikeästi poliisin julkaisemassa pidätyskuvassa. Otoksessa oleva Shaun Weiss on kuin varjo entisestään. Entinen pyöreäposkinen näyttelijä on nykyisin 41-vuotias metamfetamiinia käyttävä ihmisraunio.

Entinen Disney-tähti pidätettiin asuntomurrosta Kalifornian Maryvillessä. Shaun Weiss oli rikkonut autotallissa olleen ajoneuvon lasin ja mennyt autoon istumaan. Hän oli ollut pidätystilanteessa metamfetamiinin vaikutuksen alaisena. Weiss on toimitettu vankilaan odottamaan tuomiotaan. Sattumalta murron uhriksi joutunut mies työskentelee samassa vankilassa päihdetyöntekijänä.

Publiée par Marysville Police Department sur Mardi 28 janvier 2020