Mies löysi oman haudan hautausmaalta – epäilee ex-vaimolla olevan osuutta asiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlannin Taysiden alueella Forfarin kaupungissa asuva Alan Hattel ihmetteli, kun kukaan ei ottanut häneen yhteyttä viime kuukausina. Hän laskee, että kukaan ei ole soittanut ainakaan kolmeen-neljään kuukauteen. Nyt mies on kaiketi ymmärtänyt syyn.

Metro-lehti kertoo, että skotlantilaisen 75-vuotiaan Alan Hattelin on kaiketi luultu olevan kuollut. Mies löysi nimittäin Newmonthillin hautausmaalta kiven, johon oli kaiverrettu hänen oma nimensä. Hänen nimensä alapuolella lukee ex-vaimon nimi. Pari on eronnut 26 vuotta sitten.

– En edes halua tulla haudatuksi. Haluan, että minut tuhkataan!, mies täräyttää närkästyneenä.

Alan Hattel epäilee, että hänen ex-vaimonsa on ostanut hautapaikan ja luulee, että mies pannaan samaan leposijaan. Tämä kuitenkin selittää sen, miksi Alanin sosiaalinen elämä on totaalisen kuollut. Mies on ottanut yhteyttä viranomaisiin selvittääkseen, miten on mahdollista pystyttää hautakivi elävälle henkilölle.