Onko 12,00 ja 990,00 dollaria maksavilla farkuilla eroa? Naiset selvittivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monen ihmisen vaatekaapista löytyy vähintään yhdet luottofarkut, jotka istuvat täydellisesti ja ovat mukavat niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Uusien farkkujen ostaminen voikin olla todellinen haaste, koska tiukkojen ja aluksi kankeiden farkkujen sovitteleminen ei yleensä ole ihmisten lempipuuhaa.

Nyt As/Is -kanavan uudella videolla kolme naista sovittelevat farkkuja ja kokeilevat käytännössä, että tuntevatko he mitään eroa 12 ja 990 dollaria maksavien farkkujen välillä. Naiset ovat kaikki vartalomalliltaan erilaisia, minkä vuoksi he myös haluavat erilaisia ominaisuuksia vaatteiltaan.

Naiset tilaavat farkkuja ja farkkuleggingsejä verkkokaupoista ja sovittelevat niitä kameran edessä. Naiset testasivat ensin itse ostamiaan edullisia vaihtoehtoja. Sen jälkeen stylisti tarjosi heille kalliimmat vaihtoehdot sovitettavaksi. Kävi ilmi, että 12 dollaria maksavat farkut olivat kuitenkin enemmän naisten mieleen kuin 990 dollaria maksavat.