Suomalainen TV-tähti saa arvostelua poikaystävältään – ei sovi tarpeeksi hyvin kaveriporukkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Jasmin Lahtinen esiintyy supersuositussa 90 Päivää morsiamena -ohjelmassa. Sarjan viimeisintä tuotantokautta esitetään parhaillaan Yhdysvalloissa. Nainen on löytänyt netistä Los Angelesissa asuvan miehen nimeltään Blake. Pariskunta suunnittelee häitä.

Yhdysvaltoihin matkustanut Jasmin ei kuitenkaan ole sopeutunut odotusten mukaan Blaken kaveriporukkaan. Kerroimme aiemmin, kuinka Jasmin lähti kesken illan siskonsa luokse, vaikka Blake oli suunnitellut heille mukavaa ohjelmaa hänen ystäviensä kanssa. Mies on huolissaan suhteen tulevaisuudesta ja kertoo tuntemuksistaan TLC:n julkaisemalla videolla.

– Minun elämäntyylini ja sinun elämäntyylisi eivät sovi yhteen, eikä se tulee ikinä toimimaan, Blake miettii ja sanoo suoraan, että ei tiedä mikä olisi paras ratkaisu suhteelle.

View this post on Instagram

That’s my baby❤️

A post shared by Jasmin Lahtinen (@jasminaniel) on