Cristiano Ronaldolla on yli 200 miljoonaa seuraajaa – Instagramin ensimmäisenä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo elää hyvin terveellistä ja kurinalaista ammattiurheilijan elämää. Huippukunnossa oleva 34-vuotias pelaaja on nyt ensimmäinen ihminen Instagram-sovelluksessa, joka on ylittänyt 200 miljoonan seuraajan rajan.

Cristiano Ronaldo julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jonka myötä hän halusi kiittää seuraajiaan tämän matkan kulkemisesta hänen kanssaan. Videolla nähdään kollaasi miehen valokuvista, ja videolla vilahtavat niin lapsuusmuistot, perhe, urasaavutukset kuin mallin työtkin.

Cristiano Ronaldo tekee urheilun rinnalla paljon töitä mallina, minkä vuoksi hänen kanavallaan nähdään melko usein näyttäviä ja hyvin vähäpukeisia kuvia. Miehen ulkonäkö taitaakin olla yksi iso syy urheilijan uran lisäksi sille, että ihmiset pitävät hänen kuviensa katselemisesta.