Elsa Hosk bikineissä – vartalo kuin miesten unelmista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Elsa Hosk lomaili Japanissa tammikuun alussa. Kaunotar julkaisi matkaltaan upeita kuvia, joissa nähtiin sekä kaupunkia että maisemia naisen patikkaretkiltä. Nyt hän on muistellut lämmöllä matkaansa upean bkinikuvan kera. Kuvassa hän kertoo kaipaavansa takaisin Japaniin.

Elsa Hosk on julkaissut Instagramiin hänen kuuden miljoonan seuraajansa iloksi näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa upean uima-altaan edustalla. Naisella on yllään kauniit vaaleanpunaiset bikinit, jotka imartelevat mallin hoikkaa vartaloa.

Elsa Hosk on 31-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

View this post on Instagram

I Miss Japan💖

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

View this post on Instagram

The pool in the clouds at @aman_tokyo 💖💕💖

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on