Justin Bieberin kohuttu dokumenttisarja julki – YouTubessa neljä ensimmäistä jaksoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber tuli tunnetuksi maailmalla jo hyvin nuorena. 25-vuotias Justin Bieber julkaisi ensimmäisen singlensä, Baby-megahitin, vuonna 2009 ollessaan vasta teini-ikäinen. Suuri suosio olikin juuri se mikä miehen lopulta hetkellisesti turmeli ja sai käyttäytymään julkisuudessa huonosti.

Justin Bieberistä on julkaistu YouTubessa dokumenttisarja, joka kantaa nimeä Justin Bieber: Seasons. Premium-jäsenet pääsevät katsomaan jo neljä ensimmäistä jaksoa, mutta muille katsottavissa on vasta sarjan ensimmäinen jakso. Sarjan avausjaksossa käsitellään sitä minkä vuoksi Justin Bieberin tuli ottaa aiemmin taukoa julkisuudesta ja musiikin tekemisestä.

Toisessa jaksossa tullaan käsittelemään Justin Bieberin paluuta parrasvaloihin ja kolmannessa seurataan musiikin tekemistä. Neljännessä jaksossa keskitytään Justinin ja Haileyn rakkaustarinaan, jolloin aviopari kertoo heidän parisuhteestaan ja ystävyydestään. Jaksot ovat hieman yli ja alle kymmenen minuuttia kestoltaan ja niissä haastatellaan sekä Justinia, Haileyta että pariskunnan perhettä ja työkavereita.