Kylie Jenner vei Blac Chynan tyttären turmakopteriin ilman äidin lupaa – oikeusjuttu alkamassa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu koripallotähti Kobe Bryant kuoli viikonloppuna helikopterionnettomuudessa tyttärensä ja seitsemän muun henkilön kanssa. Vuoreen törmännyt helikopteri on sama, jolla Kylie Jenner on kulkenut useasti. Hän myös tarjosi Rob Kardashianin ja Blac Chynan tyttärelle syntymäpäivälennon samalla kopterilla.

Instagramissa on kuvia Dreamin kolmevuotissyntymäpäivistä. Pienokainen pääsi marraskuussa saman helikopterin kyytiin kuin mikä joutui äskettäin tuhoisaan onnettomuuteen. Koska Rob Kardashian ja Blac Chyna käyvät parhaillaan rajua huoltajuuskiistaa keskenään, on helikopteriasiaa nyt käsitelty lakimiesten toimesta. Blac Chynalta ei kysytty lupaa lapsensa helikopterilennätykseen.

– Yhdenkään vanhemman ei tulisi saada tietää vasta jälkikäteen, että heidän lapsensa on ollut osallisena vaarallisessa toiminnassa. Chyna on huolestunut, että Dream on ollut helikopterimatkalla marraskuussa 2019. Hän on vaatinut voimakkaasti Robilta, että samaa ei saa enää tapahtua koskaan, Chynan leiristä tiedotetaan RadarOnlinen mukaan.

View this post on Instagram

Happy Birthday Dream 💙💙

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on