Madonna palasi keikkalavalle viimein – kriitikot ylistivät odottamisen arvoiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popin kuningatar Madonna on joutunut lääkärin määräyksestä perumaan tällä hetkellä yhteensä kymmenen konserttia hänen Madame X -kiertueeltaan. Madonna on kertonut, että kyse on hänen kipeytyneistä polvista ja lonkistaan. Nyt Madonna on kuitenkin viimein onnistunut palaamaan keikkalavalle.

Madonna palasi lavalle Lontoossa suurten aplodien saattelemana. Kriitikot ovat Daily Mail -sivuston mukaan ylistäneet 61-vuotiaan popdiivan konserttia ja sanoneet, että se oli kaiken odottamisen arvoinen. Esiintymisen aikana nähtiin useita asuvaihtoja ja kuultiin naisen suurimmat hitit. Tähti lauloi luonnollisesti kappaleita myös tuoreimmalta Madame X -albumiltaan.

Madonna esiintyi lavalla muusikoiden ja tanssijoiden kanssa. Erityisinä vierailijoina hän toi mukanaan lavalle myös hänen seitsemänvuotiaat kaksosensa Stellan ja Esteren sekä 14-vuotiaan Mercyn. Lavalla nähtiin myös Madonnan tuorein poikaystävä, 25-vuotias taustatanssija Ahlamalik Williams.