Miss Universum bikineissä – seksikäs vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.

Maailman kauneimmaksi valittu nainen päivittää seuraajiensa iloksi hyvin tasaiseen tahtiin hänen omaa Instagram-kanavaansa, jonka avulla fanit pääsevät lähemmin seuraamaan naisen elämää. Olivia Culpo on julkaissut muun muassa lomamatkaltaan kuvan, jossa hän poseeraa punaisissa bikineissä.

Olivia Culpo aloitti tämän vuoden rentoutumalla ja lomailemalla. Nainen esittelee lomakuvassaan hänen todella timmiä bikinivartaloaan, eivätkä naisen treenatut vatsalihakset varmasti jääkkään keneltäkään huomaamatta.