Tommy Leen uusi vaimo yrittää ystävystyä Heather Locklearin kanssa – ystävät varoittelevat hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mötley Crüen rumpali Tommy Lee on meni naimisiin komedienne Brittany Furlanin kanssa viime vuonna. Kyseessä on muusikon neljäs avioliitto, joista kaksi aiempaa olivat Pamela Andersonin, Elaine Bergenin ja Heather Locklearin kanssa.

Nyt 33-vuotias Brittany Furlan on kertonut, että haluaisi tutustua Tommy Leen ex-vaimo Heather Lockleariin. Hän jopa pyysi Leetä soittamaan Locklearille joulunpyhinä. Furlan poisti kaikkien muiden naisten numerot Leen puhelimesta.

– Hän haluaa olla ystäviä Heather Locklearin kanssa. Nainen on todellinen opportunisti, ystäväpiiristä kerrotaan RadarOnlinelle.

Heather Locklearin ystävät ovat varoittaneet naista, että Brittany Furlan saattaa käyttää hyväksi hänen kuuluisuuttaan. Locklear on puolestaan mieltynyt ystävyysajatukselle, koska se saattaisi edistää hänen uraansa. Nainen haaveilee Melrose Place -ohjelman uusintakuvauksista, ja ystävyys ex-miehen vaimon kanssa toisi myönteistä julkisuutta. Samalla hän ei sortuisi päihteisiin kuvauksissa työskennellessään.