Britney Spears keimailee kameralle – juoksee hiekkarannalla bikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla, joissa hän poseeraa bikineissä. Tällä kerralla nainen nähdään hiekkarannalla juoksentelemassa stetsoni päässään.

Britney Spears on julkaissut omalle Instagram-kanavalleen videon, jossa hän keimailee kameralle bikineissään. 39-vuotias tähti hymyilee iloisesti kameralle ja kävelee upeassa ilta-auringossa meren rannalla ja selvästi nauttii vapaasta illastaan.

Hetki sitten poptähti julkaisi myös jatkoa hänen tunnetuille kuntoiluvideoilleen. Britney Spears antaa usein treenivinkkejä faneilleen, ja on viime aikoina esitellytkin treenejään vapailla painoilla ja näyttänyt myös joogaliikkeitään. Viimeisimmällä joogavideollaan nainen esittelee aamuisin tekemäänsä rutiinia, jonka kertoo olevan hänelle kuin aamurukous.