Nyt vilahti! Emily Ratajkowskin asuvalinta petti kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

New look, new lingerie. Tomorrow @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Tällä kertaa Emily esittelee tuoreimmissa somekuvissaan vaatemallistonsa uusia mallistoja, ja yhdessä kuvassa seksikäs alusasu paljastaa jo hieman liikaakin sisältöää sosiaalisessa mediassa. Hänellä on nimittäin yllään läpikuultava alusasu.

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.