Renny Harlin ja 35-vuotta nuorempi tyttöystävä Kay Huang erosivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen elokuvaohjaaja Renny Harlin asuu ja työskentelee nykyään Kiinassa. Nyt hän on paljastanut eronneensa naisystävästään, Kay Huangista. 60-vuotias Harlin kertoi uutisen erosta Ilta-Sanomille esitellessään kutsuvieraille tuoreimman ohjaustyönsä, Long Shot -mainoselokuvan.

– Vaikka ero sattui, tiesin että minun on aika antaa nuoren Kayn avata siipensä ja lentää kohti omia unelmiaan, Harlin kuvaili.

Ohjaajan mukaan hän ja 25-vuotias Kay Huang pysyvät jatkossa ystävinä. Elokuva-alalla Harlinin tapaan työskentelevä Kay Huang matkusti viime kesänä ohjaajan mukana Suomeen. Muun muassa Cliffhanger ja Die Hard 2 -elokuvista tunnetun Renny Harlinin tuorein pitkä elokuva on Pierce Brosnanin tähdittämä The Misfits, jonka ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.