Sabina Särkän bikinishow jatkuu – seksikäs kuvakooste Balin luksuslomalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta suuri osa Särkän töistä toteutuu sosiaalisessa mediassa.

Viime aikoina Sabina on nähty upeissa lomakuvissa Balin maisemissa yhdessä aviomiehensä Ossi Kivimäen kanssa. Nyt hänet nähdään bikineissä Uluwatulla sijaitsevan Gravity-hotellin maisemissa. Särkän upeat lomakuvat saavat helposti sairastumaan vakavaan matkakuumeeseen. Särkkä viihtyi muutaman päivän trendikkäässä rantakaupungissa Canggussa, mutta siirtyi sittemmin Ubudiin vehreän metsän ja riisipeltojen ympäröimäksi.

View this post on Instagram

Perfect spot for a nap ❤️ #zenhideaway #bali

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on