Sylvester Stallone esitteli harmaita hiuksiaan – fanit yllättyivät paljastuksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useilla Hollywood-tähdillä on tapana peitellä vanhentumisen ulkoisia merkkejä niin kauan kuin se vain on vain mahdollista. Sylvester Stallone vaikuttaa kuitenkin hyväksyneen hiustensa harmaantumisen.

73-vuotias tähti näyttää tuoreella Instagram-videollaan hieman totuttua erilaiselta. Stallonen hiukset ovat harmaat, ja hänellä on myös harmaantunut parta. Kommenteissa fanit kehottivat tähteä pitämään hiuksensa harmaina.

Videolla Stallone muistutti katsojia Rockyn ”keep punching” -mantrasta ja kehotti heitä olemaan antamatta periksi vastoinkäymisistä huolimatta. Viime vuonna Rambo: Last Blood -elokuvassa nähty tähti ilmoitti taannoin suunnittelevansa myös vielä yhtä Rocky-elokuvaa.