Näin Billie Eilish on muuttunut – sama haastattelu kolmena vuotena peräkkäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nopeasti maailmanmaineeseen noussut laulaja-lauluntekijä teki todellisen läpimurtonsa viime vuonna Bad Guy -nimisellä hitillään. 18-vuotias nuori nainen on tällä hetkellä ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi jopa neljässä eri kategoriassa.

Vanity Fair -lehti aavisti nuoren tähden tulevan nousun jo kolme vuotta sitten haastatellessaan tällöin 15-vuotiasta Billie Eilishia. Sama haastattelu toteutettiin myös vuonna 2018 ja 2019, mikä tekeekin videohaastattelusta melko ainutlaatuisen katsauksen nuoren naisen kehitykseen artistina.

Ensimmäisen ja viimeisen haastattelun välillä on ehtinyt tapahtumaan todella paljon. Nainen on saanut kymmeniä miljoonia faneja, lukuisia julkkisystäviä sekä useita tunnustuksia ja listaykkösiä omalla musiikillaan.