Hittisarjan tähden isä pidätettiin – jäi toistamiseen kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC:n 90 Päivää morsiamena -televisiosarjassa esiintynyt Nicole Nafziger on läheisissä väleissä perheensä kanssa. Nyt hänen isänsä, sarjassakin esiintynyt Tyler Nafziger, on pidätetty huumausaineiden hallussapidosta.

Tyler Nafziger on pidätetty kaksi kertaa huumausianeiden hallussapidosta. Viimeisin pidätys johti siihen, että realitytähden isä on edelleen kaltereiden takana ja odottaa helmikuun oikeuskäsittelyä. Miehen hallusta löydettiin fentanyylia.

Poliisi oli tarkastanut Tyler Nafzigerin liikennepysäytyksen yhteydessä. Samalla viranomainen oli nähnyt läpinäkyvän pussin, jossa oli ollut valkoista jauhetta. Etsinnässä löytyi myös kaksi lasipiippua, Starcasm uutisoi.

View this post on Instagram

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on

View this post on Instagram

My original motivation to start my weight loss journey! My dad♥️ Watching him stay focused on his goal and dedicated to his reason why was so motivating for me. Every night he went for his walk and everyday he did what he said he was gunna do. Watching his example helped me really start this journey I wanted for myself. Thank you dad for being there for me♥️ I’m glad you enjoy my cooking😊 If you saw him on the show you might notice how much he’s lost!😱 He looks so great! Even went shopping for some new clothes because his regular clothes were so baggy! Thank you for the motivation dad♥️♥️♥️ ——————————————————— Are you excited to be doing the bietbet I’ll be hosting in mid-December? 🙋🏼‍♀️ A dietbet is where you bet $30 on yourself to lose 4% of your weight in 4 weeks. Meet your goal at the end of the 4 weeks and you split the pot! • • • • • • • • #dietbet #dietbetchallenge #dietbetalwayssnicole #fitness #fitnessmotivation #health #healthylifestyle #healthy #healthylife #weightloss #weightlossjourney #wls #wlscommunity #wlsjourney #goals #healthgoals #finessgoals

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on