Kylie Jenner haluaa neljä lasta – odottaa oikeaa aikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin nuorin, mutta rikkain sisarus Kylie Jenner on sanonut, että hän haluaa olla tulevaisuudessa neljän lapsen äiti. 22-vuotias kosmetiikkaguru pitää isosiskoaan Kim Kardashiania esimerkkinä siitä, että minkälaista perhe-elämä olisi. Kylie odottaa oikeaa hetkeä perheenlisäykselle.

– Minulla ei ole valmista suunnitelmaa, joten en tiedä onko minulla neljä lasta huomenna vai vasta seitsemän vuoden päästä, lähes kaksivuotiaan Stormi-tytön äiti kertoo Youtubessa.

Kim Kardashian sanoo, että neljän lapsen ja menestyneen uran yhdistäminen on mahdollista, mutta se vaatii todella paljon organisointia. Kylie Jenner erosi vuoden 2019 syksyllä lapsensa isästä Travis Scottista. Parin on kuitenkin otaksuttu lämmittelevän suhdetta uudestaan, vaikka heidän kerrotaan haluavan eri asioita elämältään.