Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin avioero astuu voimaan – molemmilla uusi rakas kainalossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On-off -suhteessa vuosien ajan olleet laulaja Miley Cyrus ja nöyttelijä Liam Hemsworth hakivat avioeroa elokuussa 2019 vain kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun pari oli mennyt naimisiin. Laulaja lensi Italiaan matkalle Brody Jennerin entisen naisen, Kaitlynn Carterin kanssa.

Kaitlynn ja Miley Cyrus lähentyivät matkalla siinä määrin, että Liam Hemsworth päätti hakea avioeroa. Laulajan vehtaaminen tyttökaverinsa kanssa oli viimeinen niitti ja mies halusi aloittaa elämänsä puhtaalta pöydältä. Koska pariskunnalla oli avioehto, oli ero jokseenkin helppo ja nopea, RadarOnline uutisoi.

Kumpikaan osapuoli ei tarvitse taloudellista tukea, eikä heillä ole yhteisiä lapsia. Miley Cyrus saa parin lemmikkieläimet. Avioero astuu voimaan helmikuussa. Heillä molemmilla on myös uudet ihastukset kainalossa, kun Miley seurustelee Cody Simpsonin kanssa ja Hemsworthilla on säpinää nuoren mallin Gabriella Brooksin kanssa.