Rihanna tihkuu seksiä somessa – viettelee pelkässä alusasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Rihanna erosi kolmen vuoden seurustelun jälkeen saudiarabialaisesta bisnesmiehestä Hassan Jameelista. Rihannaa ja miljardööripoikaystävää ei juurikaan julkisuudessa ehditty yhdessä edes näkemään vuosia kestäneen suhteen aikana, mutta eron myötä laulajatar löysi itsensä nopeasti räppäri ASAP Rockyn kainalosta. Lehtitietojen mukaan he seurustelevat.

Nyt Rihanna poseeraa alusvaatteisillaan kuumassa somekuvassa, jossa hän esittelee näyttäviä ja paljastavaa #SavageXFentyn alusasua.

Rihanna on aiemmin kommentoinut haluavansa perheen. Nähtäväksi jää onko ruotsalaisessa vankilassakin istunut ja seksiaddiktiksi itseään kuvaillut räppäri ASAP Rocky naisen mielestä potentiaalinen isäehdokas. Pari on nähty yhdessä New Yorkin matkalla jakavan saman hotellihuoneen. Nainen ei kuitenkaan vielä ole itse halunnut luokitella tapailua seurusteluksi.