The Pussycat Dolls -kaunotar erosi – juuri ennen kiertuetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin konsertoinut huippusuosittu tyttöbändi The Pussycat Dolls palaa keikkalavoille. Yhtye hajosi vuoden 2009 loppupuolella kun Nicole Scherzinger ja Kimberly Wyatt lähtivät soolourille. Nyt kaunottaret palaavat huhtikuussa samalle lavalle ja tekevät näyttävän paluun.

Tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on nyt eronnut parisuhteestaan The Strictly Come Dancing -ohjelmassa tanssivan Giovanni Pernicen kanssa. Pariskunta ehti seurustelemaan noin vuoden ajan ennen kuin he jo päättivätkin jatkaa elämäänsä erillään.

– Olemme päättäneet Ashley Robertsin kanssa erota. Jatkamme ystävinä ja toivomme toisillemme onnellista tulevaisuutta, Giovanni Pernice kertoi Twitter-kanavallaan.

The Pussycat Dolls aloittaa kiertueensa parin kuukauden kuluttua ja konsertoi ainakin Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Kaunottaret julkaisevat myös yhtyeenä uutta musiikkia. React-niminen single julkaistaan 7. helmikuuta ja innokkaimmat pääsevät jo nyt ennakkotilaamaan sen eri musiikkipalveluista.

View this post on Instagram

Little BTS baby #pcdreunion #shootday #glam 🤍

A post shared by ASHLEY ROBERTS (@iamashleyroberts) on