Kylie Jennerin Stormi-tyttärellä todelliset ökysynttärit – juhlapäivä omassa huvipuistossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenneriltä ei miljardöörinä ole pulaa rahasta. Niinpä hänen ja räppäri Travis Scottin Stormi-tyttären syntympäivää juhlistettiin tavalla, josta useimmat lapset voivat vain haaveilla.

Kaksi vuotta täyttäneelle Stormille pystytettiin ikioma Stormiworld-teemapuisto. StormiWorldissa nähtiin muun muassa jättimäinen versio lapsen kasvoista, Frozen ja Trollit -teemaisia osioita, erilaisia huvipuistolaitteita ja jopa Stormiworld-oheistuotteita myyvä liike.

StormiWorld-nimi ja valtavat ilmalla täytetyt hahmot viittasivat Travis Scottin Astroworld-albumiin ja kiertueeseen. Kylie Jenner järjesti tyttärelleen StormiWorld-syntymäpäivät jo viime vuonna, mutta tämänvuotisia juhlia hehkutettiin edellisiä parempina.

 

View this post on Instagram

favorite day of the year ⛈

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on