Maailman vaarallisin tie Boliviassa – tällä tiellä kuolee satoja vuosittain

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman vaarallisimmaksi tieksi nimetty Camino de la Muerte Boliviassa on moneen otteeseen todistanut olevansa nimensä veroinen. Satoja ihmisiä menehtyy vuosittain matkatessaan tällä tiellä, joka nyt nähdään videolla.

Yes Theory -kanavaa ylläpitävät miehet päättivät matkustaa Boliviaan katsomaan miten kuoleman tie on saanut nimensä. Miehet myöntävät itsekin, että heidän ei olisi pitänyt ajaa kyseistä tietä, mutta he kokivat, että Boliviassa ollessaan heillä ei ollut enää vaihtoehtoja perääntyä siitä.

Ensimmäisinä päivinä miehet patikoivat Boliviassa ja tutkivat kauniin maan maisemia ja nähtävyyksiä. Neljäntenä päivänä he suuntasivat kuoleman tielle. Miehet olivat jo peloissaan heti matkan alettua huomatessaan, että he tulisivat ajamaan kapealla tiellä kahdeksanpaikkaisella minibussilla.

Videolla matka vaarallisimmalla tiellä alkaa noin yhdeksän minuutin kohdalla. Matkan vaarallisuutta lisäävät kapean tien lisäksi sumu, jonka vuoksi tien näkyvyys on todella rajallinen. Tien varrella miehet näkevät paljon muistomerkkejä, kynttilöitä ja kukkasia, jotka on tuotu kuolleiden ihmisten kuolinpaikoille.