Shannen Doherty sairastaa neljännen vaiheen syöpää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Beverly Hills 90210 ja Siskoni on noita -sarjoista tunnettu näyttelijä Shannen Doherty on kamppaillut vuosien ajan rintasyövän kanssa. Sairauden toivottiin menneen jo remissioon, mutta nyt tähdellä on jälleen surullisia uutisia.

Doherty paljasti Good Morning America -ohjelman haastattelussa sairastavansa nyt neljännen vaiheen syöpää. Tähti paljastaa pitäneensä asian yksityisenä, sillä hän halusi todistaa voivansa jatkaa työskentelyä. Hän onkin avautunut asiasta vain muutamille läheisille ihmisille, kuten Beverly Hills -vastanäyttelijä Brian Austin Greenille.

– En usko käyneeni asiaa läpi kunnolla. Se on kova pala purtavaksi monilla tavoin. On päiviä jolloin sanon: ”Miksi minä?” Ja sitten mietin, ”noh, miksi se en olisi minä? Kuka muukaan ansaitsee tätä? Ei kukaan”, Doherty avautui.

Neljännen vaiheen syöpä diagnosoitiin Dohertyllä jo vuosi sitten. Tähti kuitenkin halusi jatkaa näyttelemistä hänen vanhan vastanäyttelijänsä, Luke Perryn yllätyksenä tulleen kuoleman vuoksi.